Kristiina Hanhirova

Journalisti, kouluttaja, kirjoittaja

Arkisto (sivu 1 / 2)

Hyvää mieltä lukemalla

MHAW , WSOY ja  Tammi järjestävät yhteystyönä tiistaina 19.5 keskustelutilaisuuden WSOY:n ja Tammen auditoriossa.  Tule paikan päälle kuuntelemaan Kristiinan haastattelua ja osallistumaan keskusteluun.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä. 

Kristiina Anja Snellmannin haastateltavana

Arka paikka -ohjelman juontaja Anja  Snellman haastatteli Kristiinaa Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia-kirjasta, omaisten hoitamisesta sekä uskosta.

kristiina

 

 

 

 

 

Katso haastattelu täältä.

 

Vihtorin kirjaston kirjamessut Tampereella

Kristiinan kirja Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia on ehdolla vuoden 2015 Lause-Finlandian saajaksi. Palkinto jaetaan perjantaina 13.3. Vihtorin kirjaston kirjamessuilla Tampereella. Muut Lause-Finlandia -ehdokkaat ovat Pirkko Saisio, Antti Holma, Juha Hurme, Kari Enqvist ja Lauri Järvilehto.

Vihtorin kirjaston kirjamessut järjestetään nyt viidennen kerran. Kristiina on Marko Kulmalan haastateltavana lauantaina 14.3. klo 12.

Lue lisää Vihtorin kirjamessujen sivulta. 

 

Kristiina Sana-lehden haastattelussa 29.1

Kristiinan haastattelu on nyt luettavissa sekä Sana-lehden paperiversiosta että verkkojulkaisusta

kansi

Pääset lukemaan artikkelin oheisesta linkistä.

Sana

 

 

Julistusta kirjamessuilla

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestetyt Helsingin Kirjamessut, Musiikkimessut sekä Viini, ruoka & hyvä elämä –tapahtuma kokosivat messukeskukseen lähes 80 000 kävijää.

Kristiina esiintyi messuilla kahteen otteeseen. Torstaina oli yhteishaastattelu Vuoden kristillinen kirja 2014 –ehdokkaiden kanssa. Koolla oli hyvin mielenkiintoinen ja toisistaan poikkeava joukko. Viime vuoden voittaja Pauliina Rauhala palkitsi sunnuntaina Jouni Tillin väitöskirjasta tehdyn teoksen Suomen pyhä sota.

Lauantaina oli vuorossa oma esiintyminen, joka veti Eino Leino –lavan täyteen kuulijoita. Keskustelussa käytiin läpi Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia –kirjan syntyyn johtaneita tapahtumia ja pohdittiin sairauksien ja sairastavien asemaa yhteiskunnassa.

Kristiina otti voimakkaasti kantaa omaishoitajien puolesta ja muistutti, että Suomessa on lukematon määrä myös epävirallisia omaishoitajia vailla mitään tukea. Kristiina totesi, että heidän jaksamisestaan huolehtiminen on tärkeää koko kansantalouden kannalta ja tuomitsi samalla vanhusten hoidon uusimmat leikkaukset.

Haastattelijana oli Joel Kontro.

Kirjamessut Kirjamessut

 

Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia Vuoden Kristillinen Kirja 2014 –ehdokkaana

Kristiina Hanhirovan Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia on ehdolla Vuoden Kristilliseksi Kirjaksi. Kuusi finalistikirjaa julkistettiin Turun Kirjamessuilla. Voittajan valitsee tänä vuonna kiitetyllä Taivaslaulu –kirjallaan viime vuonna kilpailun voittanut Pauliina Rauhala.

Samalla alkoi myös yleisöäänestys.

Voittaja sekä yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Helsingin Kirjamessuilla sunnuntaina 26.10. pidettävässä yleisötilaisuudessa. Äänestäneiden kesken arvotaan Applen IPad-tabletti, joten tutustu teoksiin ja äänestä alla olevan linkin kautta.

Äänestä suosikkiasi tästä

Kristiina Helsingin Kirjamessuilla

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen täyttävät kirjan ja tiedon ystävät. Kolmellatoista lavalla nähdään 740 ohjelmanumeroa ja yli 1100 esiintyjää: kirjailijoita, tiedemiehiä, taiteilijoita ja vaikuttajia.. Vuoden 2014 teemamaa on Italia.

Kristiina esiintyy Kirjamessuilla lauantaina 25.10. klo 13.30 Eino Leino –lavalla. Haastattelijana on Joel Kontro.

Kristiinaa voi kuulla ja tavata messuilla jo avajaispäivänä torstaina 23.10., jolloin Louhi-lavalla haastatellaan Vuoden Kristillinen Kirja 2014 –ehdokkaita klo 16 – 17.

Tervetuloa kuuntelemaan ja juttelemaan!

Kirjamessut

Arkkipiispa Kari Mäkinen pyysi anteeksi homoseksuaaleilta ja muilta seksuaalivähemmistöiltä

”Oli hienoa olla keskustelemassa hänen kanssaan tästäkin asiasta. ”

– Kristiina

Katso SuomiAreenan avajaiset

avajaishaastattelu

 

Kristiina Suomi Areenan avajaiskeskustelijana arkkipiispan kanssa

Porin Suomi Areenan avajaiskeskustelussa maanantaina 14.7. puhutaan uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Keskustelijoina ovat arkkipiispa Kari Mäkinen ja Kristiina Hanhirova. Paikka on suomiareena.fi –lava ja keskustelu alkaa klo 10.30.

MTV:n ja Porin kaupungin järjestämä keskustelutapahtuma Suomi Areena on kesällä 2014 suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Kahdeksanpäiväisessä tapahtumassa kuullaan kaikkiaan 150 keskustelua. Mukana on järjestöjen ja organisaatioiden lisäksi taiteen ja tieteen edustajia, kymmenen ministeriä, 70 kansanedustajaa, kaksi presidenttiä ja kuusi ministeriötä.

Lisätietoa SuomiAreenan tapahtumasta

Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia blogien arvosteluissa

Kodin Kuvalehden Kirjasieppo-blogissa on sydäntä lämmittävä arvostelu Rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia-kirjasta.

Käy sinäkin lukemassa:

Kodin Kuvalehti – Kirjasieppo-blogi

Tuhansia Sivuja-blogissa suositellaan nenäliinapakettia lähelle kirjan lukemisen ajaksi.

Tuhansia Sivuja

 

Vanhemmat