Kristiina Hanhirova

Journalisti, kouluttaja, kirjoittaja

Anna palautetta

koirakuva3Piditkö sivusta? Koskettiko kirja juuri sinua? Oletko kiinnostunut koulutuksista?

Palautetta, kysymyksiä ja mielipiteitä voit lähettää täyttämällä oheisen lomakkeen.

9 Palautetta

 1. otat askeleen
  vahvistat elämääsi
  siihen entiseen

 2. Särmää ja rosoa. Niistä on elämän ja työelämän rosolli tehty – hurtti ja kirpeä huumori kastikkeena. Se välittyy näiltä sivuilta ja kirjan maistiaisista. Osaat kertoa tarinan ja opettaa muita kertomaan omansa.

 3. Tuula Leppävirta

  27.6.2014 klo 16:56

  Hei, kiitos koskettavasta kirjastasi. Luin sen yhdellä kerralla loppuun.
  Mieheni kuoli syöpään 4 vuotta sitten sairastettuaan vuoden, monet asiat käsittelimme huumorilla, rakkaudella, joskus vihalla . Tämän kirjan avulla tulin taas kerran vakuuttuneeksi , että tein sen mihin pystyin ja voin rauhallisin mielin jatkaa eteenpäin. Seuraavaksi kirjaan tarttuu tyttäreni.
  Lämpimin terveisin !

 4. Ani Kellomäki

  30.6.2014 klo 08:53

  Miten ihanan kirjan kirjoitit! Ahmin sen itkien ja nauraen ja vahvasti mukana eläen Portugalin reissussa. Huikean hieno, hauska, sattuva ja riipivän rehellinen olet. Onnea!

 5. Melissa Hanhirova

  30.6.2014 klo 13:19

  Kiitos kannustavista viesteistä!

  On ollut valtavan kiinnostavaa kuulla, miten kirja on koskettanut erilaisia lukijoita. Toisilta se on hälventänyt pelkoja ja avannut uuden näkökulman sairastamiseen antamalla esimerkiksi luvan nauraa vakaville asioille. Joillekin kirja on toiminut vertaistukena ja toivon tuojana.

  Tavoitteeni oli arkipäiväistää sairaudet ja sairastaminen. Jos olen pystynyt auttamaan myös menetyksen hyväksymisessä ja antamaan edes hitusen mielenrauhaa, tunnen onnistuneeni.

  Hyvää kesänjatkoa ja paistakoon aurinko teille, missä ikinä kuljettekin.

  – Kristiina

 6. Johanna Savimäki

  17.7.2014 klo 13:46

  Hyvä Kristiina,
  samaa sairautta jo 3,5 vuotta sairastaneena (kaikki komplikaatiot läpikäyneenä) sain uuden näkökulman omaisen oloon ja tunnetilaan. Ymmärrän nyt äitiäni. joka toimii eräänlaisena omaishoitajana minulle, huomattavasti paremmin, Kirjasi avasi monta solmua. Iso kiitos siitä.

  Hyvää kesää perheellesi!

 7. Ostin kirjasi torstaina ja aloin lukemaan sitä tänään. Yritän lukea hitaasti, kun tällaisen mukaansa tempaavan kirjan voi muuten ahmaista alle aikayksikön. Voimasi, tarmokkuutesi, ystävällisyytesi ja rakkautesi hämmästyttävät minua! Pystyisit varmasti ohjaamaan ihmisiä ja luennoimaan kaikesta inhimilliseen elämään liittyvästä, Minä voisin tulla ohjattavaksi :)
  Onnittelut ja hyvää jatkoa!
  t. Marko

 8. Hei, rakkautta, rukouksia ja rauhoittavia on tarvittu täälläkin puolison sairastellessa. Juuri noin se menee, se ”vahva” alkaa helposti huolehtia toisesta kuin lapsesta. Ja sairastuu kyllä tavalla tai toisella itsekin.

  Huumorintaju on kyllä suuri lahja, sen avulla rämpii silloinkun kun se Juro Kaikkivaltias pitää mykkäkoulua. Kiitos kirjasta ja kaikkea hyvää!

 9. Olen vaikuttunut – en ainoastaan siitä, miten molemmat jaksoitte ja selvisitte pahimman yli, vaan siitä, millaisella otteella sen kaiken kerroit. Tällaisia kertomuksia tarvitaan enemmän, realistisia mutta ei rypeviä, liikuttavia mutta ei ruikuttavia ja ennen kaikkea huumoripitoisia vaan ei rienaavia. Jo saaga punajäkälästä oli hersyvä osoitus siitä, miten kaikessa on myös aihetta hymyyn, jos sitä vain suostuu siltä kantilta tarkastelemaan (tulipa mieleen oma tähystyskeikka, josta mieleen jäi erityisesti kauniilla vaaleanpunaisella kantattu reikä erityisvalmisteisten mutta miesten kokoa olevien housujen takamuksessa). Kiitos, Kristiina! Kaikkea hyvää ja syvää, täällä ja kaikkialla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*